Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Метеоролошка станица локација
Струмица
Станица Штип

Станица Струмица

Станица с. Сопот, Кавадарци

Моментални мерења од четврток, 23 февруари 2017 г. во 20:15 часот

Температура = 7.6 °C
Влажност = 60 %
Температура на точка на роса = .4 °C
Последни регистрирани врнежи = 0.00 mm
Температура на почва = 8.1 °C

Максимални/минимални вредности

Максимална температура 21.7 °C измерена во 14:46 часот
Минимална температура -2.7 °C измерена во 06:05 часот
Максимална влажност 94 % измерена во 06:52 часот
Минимална влажност 11 % измерена во 14:44 часот

<февруари 2017>
повтсрчепесане
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
6789101112
     од
до
h
hГоце Б. - 2010