Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Метеоролошка станица локација
с.Амзабегово, Свети Николе
Станица Штип

Станица Струмица

>>>>>> Метеоролошката станица не е активна. <<<<<<

<октомври 2019>
повтсрчепесане
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
     од
до
h
hГоце Б. - 2010