Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Метеоролошка станица локација
Штип
Станица Штип

Станица Струмица

Моментални мерења од вторник, 20 април 2021 г. во 01:45 часот

Температура = 6.8 °C
Влажност = 78 %
Температура на точка на роса = 3.2 °C
Последни регистрирани врнежи = 0.00 mm
Температура на почва = °C
Брзина на ветер = 6 km/h од северен правец
Максимални/минимални вредности

Максимална температура 7.7 °C измерена во 00:03 часот
Минимална температура 6.5 °C измерена во 01:43 часот
Максимална влажност 78 % измерена во 01:40 часот
Минимална влажност 75 % измерена во 00:59 часот

<април 2021>
повтсрчепесане
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789
     од
до
h
hГоце Б. - 2010